Clubs van de Week

Nieuws
We zijn door de vriendenloterij uitgeroepen tot een van de Clubs van de Week!

Bedankt VriendenLoterij voor deze mooie steun.

Lees het volledige persbericht:

naar boven | 17-12-2020 | Webmaster

Wafels

Nieuws

Helaas... de geplande huis-aan-huis verkoop kan niet doorgaan.

Wafels bestellen kan wél nog tot 19 december: wafelverkoopittervoort@gmail.com of 06-24196322

De wafels kosten € 4,= per pakje.
Gewone wafels: 5 stuks, Wafels met rozijnen: 4 stuks, Hartjes-wafels: 4 stuks

naar boven | 15-12-2020 | Webmaster

Rabo ClubSupport

Nieuws
Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom bieden zij clubs een steuntje in de rug.

Ook wij deden dit jaar mee met Rabo ClubSupport. Met een heel mooi bestedingsdoel.
Zo maken wij onze club en de buurt een beetje sterker!

Bedankt voor alle stemmen!

Bekijk hier de video die speciaal voor ons is gemaakt
Rabo ClubSupport video

naar boven | 08-12-2020 | Webmaster

Jaarlijkse Wafelverkoop Damescomité

Vrijdag 18 december 2020

Zaterdag 19 december 2020

In verband met Corona is er geen verkoop bij Jan Linders

Maar bestellen kan t/m 10 december via:

wafelverkoopittervoort@gmail.com

naar boven | 04-12-2020 | Webmaster

Martijn Pepels nieuwe dirigent Fanfare Concordia Ittervoort

NieuwsMartijn Pepels nieuwe dirigent Fanfare Concordia Ittervoort

Per 1 oktober is Martijn Pepels aangesteld als de nieuwe dirigent van Fanfare Concordia Ittervoort. Hij volgt hierbij Maurice Daemen op die 26 jaar de artistieke leiding over het orkest had.

Leden en bestuur zijn erg blij met de aanstelling van Martijn en verheugen zich op een mooie samenwerking.

"Ik ben enorm vereerd dat ik naar aanleiding van de selectieprocedure de komende jaren met fanfare Concordia Ittervoort aan de slag mag", vertelt Martijn. "De gedrevenheid, leer-gierigheid en passie alsmede het plezier in het samen musiceren tijdens onze kennismaking heeft mij enorm gefascineerd en ik wil dan ook heel graag mijn steentje hieraan bijdragen."

Martijn Pepels (1978) begon zijn professionele muzikale loopbaan in 1998 aan het Conservatorium te Maastricht. Hij studeerde Slagwerk bij Pieter Janssen en Werner Otten. In 2004 ging Martijn HaFa-Directie studeren aan het Conservatorium Maastricht, waar hij een opleiding genoot bij Jan Cober.
In 2008 startte Martijn een Masteropleiding Directie aan het Conservatorium in Maastricht wederom bij Dhr. Jan Cober. Deze studie sloot hij in 2010 succesvol af met een uitvoering met het harmonieorkest "Musique Militaire Grand-Ducale" uit Luxemburg. Ook heeft Martijn diverse masterclasses doorlopen in binnen- en buitenland.

Martijn heeft ruime ervaring als dirigent. Gedurende het seizoen 2009-2010 was Martijn muzikaal leider van het Koperensemble van het Conservatorium Maastricht. Tevens was hij gastdirigent bij de "Banda de musica de Pontevedra" in Galicië, Spanje. In 2010, 2011 en 2012 had Martijn de muzikale leiding over het Zomerorkest Nederland. In 2019 was hij te gast bij het orkest van de koninklijke luchtmacht en richtte hij zijn eigen professionele kamerorkest "Heritage Sinfonietta" op.

Momenteel heeft Martijn naast Fanfare Concordia een viertal andere orkesten "vast" onder zijn hoede. 3 Harmonie-orkesten: De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel, Crescendo uit Beegden en Concordia uit Melick. Ook is hij sinds 2015 dirigent van het Valkenswaards Kamerorkest. Daarnaast fungeert Martijn regelmatig als gastdirigent en / of repetitor bij diverse orkesten.

naar boven | 16-10-2020 | Webmaster

Vacature dirigent

Nieuws

Wij zoeken een ambitieuze dirigent die vanaf medio augustus 2020 samen met ons wil werken aan een sociaal gezonde vereniging en succesvolle muzikale toekomst.

naar boven | 30-01-2020 | Webmaster

Jubileum concert Maurice

Nieuws

Dirigent Maurice Daemen heeft van Fanfare Concordia uit Ittervoort een zilveren dirigeerstok ontvangen.

Dat gebeurde afgelopen zaterdag 9-11 na afloop van het jubileumconcert t.g.v. het 25-jarig jubileum van Maurice als dirigent van Fanfare Concordia.
In het begin van het galaconcert werd teruggekeken op de afgelopen kwart eeuw. Er werden fragmenten van muziekwerken gespeeld die tijdens concoursen onder leiding van Maurice zijn uitgevoerd. Suzan Seegers verzorgde de presentatie, opgeluisterd met mooie herinneringen en beelden.

Daarna ging het concert verder met nummers gezongen door Jack Vinders en Suzan Seegers en muziek van de Fanfare en een combo onder leiding van Rob Mennen. Het muzikale programma was naar de wensen van de jubilerende dirigent samengesteld. Uit handen van de voorzitter ontving Maurice een zilveren dirigeerstok, een fraai herinneringsboek en een dinerbon.

naar boven | 12-11-2019 | Webmaster

Jubileumconcert

Nieuws

Kaartverkoop De entree bedraagt € 15,= per persoon.
Voorverkoop (vanaf 16 september):

Adams Muziekcentrale Ittervoort of bestellen via evenementen@fanfareconcordia.nl (o.v.v. naam en aantal tickets)
Er is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, uitsluitend bestemd voor bezoekers die bijv. slecht ter been of niet erg mobiel zijn.
Indien u eenzitplaats wil reserveren kunt u een e-mail sturen naar evenementen@fanfareconcordia.nl. (o.v.v. naam en aantal te reserveren plaatsen)

naar boven | 09-09-2019 | Webmaster