Plantjes-markt

naar boven | 24-12-2017 | Webmaster

Mythen & Sagen

Nieuws
Nieuwe concertreeks Fanfare Concordia Ittervoort, Special Concert: “Mythen & Sagen”

In navolging van de “Colours of Music” concertreeks gaat fanfare Concordia Ittervoort op 9 december aanstaande van start met een nieuwe reeks uitzonderlijke concerten: “Specials”. Deze eerste editie heeft als thema “Mythen & Sagen” en wordt uitgevoerd met medewerking van Gemengd koor Vivace uit Ittervoort en speciale gaste sopraan Fenna Ograjensek. Fenna is een veelgevraagd én veelzijdige zangeres van opera- en concertrepertoire, maar ook kamermuziek en nieuwe composities van hedendaagse componisten. Zij staat bekend om haar warme stemgeluid, muzikaliteit en connectie met haar publiek.
Afgelopen seizoenen was ze te zien als Mother (wereldpremière bij Holland Opera: The Day After), Donna Elvira (Don Giovanni bij Holland Opera) en Dido (Dido and Aeneas) en te horen in talloze concerten.
Als extra dimensie zal tijdens het concert de muziek worden aangevuld met passende video en foto animatie, groots geprojecteerd boven het orkest.

Nieuwsgierig, laat u zich verrassen en kom op 9 december naar CC De Mortel in Ittervoort
Aanvang : 20.00 uur en  entree: € 5,-.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Jan Linders, Chris Vries, Adams Muziek centrale of te bestellen via secretariaat@fanfareconcordia.nl
Meer info is te vinden op de website www.fanfareconcordia.nl of onze facebooksite; ConcordiaIttervoort.
Meer over zangkoor Vivace en Fenna Ograjensek vindt u op respectievelijk; www.gemengdkoorvivaceittervoort.com en  www.fennaograjensek.com

naar boven | 29-10-2017 | Webmaster

Open Podium geannuleerd

Nieuws

Helaas heeft de organisatie van het Open Podium het evenement moeten cancelen wegens te weinig aanmeldingen:

naar boven | 03-10-2017 | Webmaster

Mega sing-along in Sittard

Nieuws

Op zaterdag 9-9 heeft Fanfare Concordia een optreden verzorgd op de markt in Sittard.

Op het mega sing-along werd er, samen met Ernst Daniël Smid en enkele Sittardse zangtalenten, een geweldige show neergezet.

Het publiek heeft enorm genoten en meegezongen.

Dit resulteerde in heel veel positieve reacties.
Kortom weer een mijplaal voor Fanfare Concordia.

Referentie:
Vijftienhonderd mensen doen mee aan de eerste sing-a-long van De Domijnen
SITTARD – “Wat begon met een droom is een mooie realiteit geworden”, sprak cultureel intendant
Michel Sluysmans van De Domijnen over de sing-a-long op de Markt van....

naar boven | 11-09-2017 | Webmaster

Open Podium Leudal

Nieuws

HOEVEEL TALENT LIGT ER VERBORGEN IN DE PRACHTIGE GEMEENTE LEUDAL? LAAT HET ZIEN TIJDENS HET OPEN PODIUM!

Altijd al jouw unieke talent willen tentoonstellen voor een publiek?

Of je nu wel of geen ervaring hebt op het podium, waag de sprong in het diepe en laat het publiek jouw talent zien! Ben jij een singer-songwriter, danser, goochelaar, kunstenaar, rapper/dichter, toneelspeler, cabaretier, entertainer of iets totaal anders? Dan zoeken we JOU!

Het open podium is voor iedereen toegankelijk, dus neem je muziekinstrument, gedicht, kostuum, stem of andere attributen die nodig zijn voor de performance mee en meld je aan voor dit avontuur!

Durf jij het aan? Aanmelden vóór 31 augustus 2017
Geef je dan snel op via ondergenoemd inschrijfformulier, en het podium in C.C. De Mortel te Ittervoort is 10 minuten van jou! Je mag solo optreden, maar ook met een groep of jouw vereniging. Uiteraard zijn familie en vrienden van harte welkom om je aan te moedigen en toe te juichen.

Bij voorkeur ontvangen wij bij jouw aanmelding een audio- of videofragment. Dit kun je mailen naar openpodiumleudal@gmail.com.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er een selectiemoment plaatsvinden op zondagochtend 3 september tussen 10-12u. Voel deze selectie niet als auditie of verplichting, wij willen als organisatie heel graag meedenken hoe we jou het beste kunnen laten “shinen” in jou 10 minutes of fame!

Entree en deelname zijn gratis. 1 Oktober aanvang 14.30

Meer informatie en aanmelden via facebook @OpenPodiumLeudal
óf per mail aan openpodiumleudal@gmail.com

naar boven | 09-08-2017 | Webmaster

ONFK 2017

Nieuws
Op 13 mei jl. waren de Open Nederlandse Kampioenschappen in de Lawei in Drachten. Een van de deelnemers in de 1e divisie was Fanfare Concordia Ittervoort. We behaalden uiteindelijk met 86 punten een 5e plek.

naar boven | 10-06-2017 | Webmaster