Jubileum concert Maurice

Nieuws

Dirigent Maurice Daemen heeft van Fanfare Concordia uit Ittervoort een zilveren dirigeerstok ontvangen.

Dat gebeurde afgelopen zaterdag 9-11 na afloop van het jubileumconcert t.g.v. het 25-jarig jubileum van Maurice als dirigent van Fanfare Concordia.
In het begin van het galaconcert werd teruggekeken op de afgelopen kwart eeuw. Er werden fragmenten van muziekwerken gespeeld die tijdens concoursen onder leiding van Maurice zijn uitgevoerd. Suzan Seegers verzorgde de presentatie, opgeluisterd met mooie herinneringen en beelden.

Daarna ging het concert verder met nummers gezongen door Jack Vinders en Suzan Seegers en muziek van de Fanfare en een combo onder leiding van Rob Mennen. Het muzikale programma was naar de wensen van de jubilerende dirigent samengesteld. Uit handen van de voorzitter ontving Maurice een zilveren dirigeerstok, een fraai herinneringsboek en een dinerbon.

naar boven | 12-11-2019 | Webmaster

Jubileumconcert

Nieuws

Kaartverkoop De entree bedraagt € 15,= per persoon.
Voorverkoop (vanaf 16 september):

Adams Muziekcentrale Ittervoort of bestellen via evenementen@fanfareconcordia.nl (o.v.v. naam en aantal tickets)
Er is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, uitsluitend bestemd voor bezoekers die bijv. slecht ter been of niet erg mobiel zijn.
Indien u eenzitplaats wil reserveren kunt u een e-mail sturen naar evenementen@fanfareconcordia.nl. (o.v.v. naam en aantal te reserveren plaatsen)

naar boven | 09-09-2019 | Webmaster

Plantjes-markt

naar boven | 08-05-2019 | Thijs

Lenteconcert in Stramproy

Nieuws
Fanfare Concordia zal komende zondag 7-4-2019 deelnemen aan het lenteconcert in Stramproy.
Dus als je wilt genieten van een mooi stukje muziek, ben je van harte uitgenodigd in Stramproy. Wij beginnen om 19.00uur !

naar boven | 02-04-2019 | Webmaster

Erelid Christ Vries

Nieuws
Op de jaarvergadering van vrijdag 29-3-2019 werd Christ Vries in het zonnetje gezet. Hij werd benoemd als erelid van onze vereniging.
Dit heeft hij dubbel en dwars verdiend voor de 54 jaar die hij als muzikant meespeelde bij onze fanfare. Verder is hij ook bestuurslid geweest heeft hij deel uit gemaakt van het VJF-comité.
Proficiat Chris!

naar boven | 02-04-2019 | Webmaster

Nieuwe muzikante

Nieuwe muzikante: Lisa Verkoulen

Ook dit jaar hebben we ons orkest weer mogen verrijken met een nieuwe muzikant die vanuit de jeugd is doorgestroomd: Lisa Verkoulen.

Van harte welkom Lisa. Veel plezier en succes in het "grote" orkest.

naar boven | 26-01-2019 | Webmaster

50-jarig jubileum

Nieuws
Laurens Timmermans heeft tijdens het jaarlijkse caeciliafeest een speldje gekregen voor zijn 50-jarig lidmaatschap van fanfare Concordia.

naar boven | 02-12-2018 | Webmaster

Cool Kids in Concert 2018