Cool Kids in Concert 2018

Samen Ittervoort

Zaterdag 8 sept
ember 2018

Voor de derde keer organiseert Samen Ittervoort een dorpsactiviteit.

Dit jaar geen traditionele kermis in Ittervoort, maar een September Festijn!

Op het grasveld bij CC De Mortel organiseren we van 15.00 tot 20.00 uur verschillende activiteiten voor onze jeugd.

Onbeperkte deelname aan alle spellen kan door aankoop van een polsbandje.

Bij inlevering van het polsbandje mag een prijs worden uitgezocht

Jong en oud is welkom op deze gezellige dag. Er is genoeg te doen voor iedereen.

Hou onze Facebook pagina ‘September Festijn’ in de gaten!

Er zullen geregeld nieuwtjes verschijnen waardoor duidelijk wordt wat je allemaal kunt verwachten.

We hopen jullie allemaal terug te zien op 8 september!

Werkgroep Samen Ittervoort

naar boven | 29-07-2018 | Webmaster

Plantjes-markt

naar boven | 03-05-2018 | Thijs Verstappen

4 dorpen concert

naar boven | 21-02-2018 | Webmaster

Fijne feestdagen

naar boven | 24-12-2017 | Webmaster

Mythen & Sagen

Nieuws
Nieuwe concertreeks Fanfare Concordia Ittervoort, Special Concert: “Mythen & Sagen”

In navolging van de “Colours of Music” concertreeks gaat fanfare Concordia Ittervoort op 9 december aanstaande van start met een nieuwe reeks uitzonderlijke concerten: “Specials”. Deze eerste editie heeft als thema “Mythen & Sagen” en wordt uitgevoerd met medewerking van Gemengd koor Vivace uit Ittervoort en speciale gaste sopraan Fenna Ograjensek. Fenna is een veelgevraagd én veelzijdige zangeres van opera- en concertrepertoire, maar ook kamermuziek en nieuwe composities van hedendaagse componisten. Zij staat bekend om haar warme stemgeluid, muzikaliteit en connectie met haar publiek.
Afgelopen seizoenen was ze te zien als Mother (wereldpremière bij Holland Opera: The Day After), Donna Elvira (Don Giovanni bij Holland Opera) en Dido (Dido and Aeneas) en te horen in talloze concerten.
Als extra dimensie zal tijdens het concert de muziek worden aangevuld met passende video en foto animatie, groots geprojecteerd boven het orkest.

Nieuwsgierig, laat u zich verrassen en kom op 9 december naar CC De Mortel in Ittervoort
Aanvang : 20.00 uur en  entree: € 5,-.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Jan Linders, Chris Vries, Adams Muziek centrale of te bestellen via secretariaat@fanfareconcordia.nl
Meer info is te vinden op de website www.fanfareconcordia.nl of onze facebooksite; ConcordiaIttervoort.
Meer over zangkoor Vivace en Fenna Ograjensek vindt u op respectievelijk; www.gemengdkoorvivaceittervoort.com en  www.fennaograjensek.com

naar boven | 29-10-2017 | Webmaster