Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Contact

secretariaat

Martijn Pepels


Per 1 oktober 2020 is Martijn Pepels aangesteld als de nieuwe dirigent van Fanfare Concordia Ittervoort. Hij volgt hierbij Maurice Daemen op die 26 jaar de artistieke leiding over het orkest had.

Martijn Pepels (1978) begon zijn professionele muzikale loopbaan in 1998 aan het Conserva-torium te Maastricht. Hij studeerde Slagwerk bij Pieter Janssen en Werner Otten. In 2004 ging Martijn HaFa-Directie studeren aan het Conservatorium Maastricht, waar hij een opleiding genoot bij Jan Cober.
In 2008 startte Martijn een Masteropleiding Directie aan het Conservatorium in Maastricht wederom bij Dhr. Jan Cober. Deze studie sloot hij in 2010 succesvol af met een uitvoering met het harmonieorkest "Musique Militaire Grand-Ducale" uit Luxemburg. Ook heeft Martijn diverse masterclasses doorlopen in binnen- en buitenland.

Martijn heeft ruime ervaring als dirigent. Gedurende het seizoen 2009-2010 was Martijn muzikaal leider van het Koperensemble van het Conservatorium Maastricht. Tevens was hij gastdirigent bij de "Banda de musica de Pontevedra" in Galicië, Spanje. In 2010, 2011 en 2012 had Martijn de muzikale leiding over het Zomerorkest Nederland. In 2019 was hij te gast bij het orkest van de koninklijke luchtmacht en richtte hij zijn eigen professionele kamerorkest "Heritage Sinfonietta" op.

Momenteel heeft Martijn naast Fanfare Concordia een viertal andere orkesten "vast" onder zijn hoede. 3 Harmonie-orkesten: De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel, Crescendo uit Beegden en Concordia uit Melick. Ook is hij sinds 2015 dirigent van het Valkenswaards Kamerorkest. Daarnaast fungeert Martijn regelmatig als gastdirigent en / of repetitor bij diverse orkesten.
Laatste wijziging: 16-10-2020

Copyright (©) TimCam, 2008