CoM archief

Colours of Music 2013

CoM

Colours of Music

Inmiddels een vast onderdeel op de culturele kalender van Ittervoort! Na de jubileumeditie van 2012 met Karin Bloemen is het dit jaar alweer gelukt een aanstekelijk programma op te stellen met vooraanstaande artiesten.

Dit jaar is het thema
“Motown, the sound of Soul”

De fanfare doet dit natuurlijk niet alleen. De hoofdrollen op 9 november zijn voor Natasia (zang) en Leo Janssen (saxofoon). Natasia is een van Nederlands beste zangeressen in dit genre. Zij stond al samen op het podium met grote namen zoals Sister Sledge, Des'ray, Natalia, Anastasia, Jocelyn Brown, Caro Emerald, Adlicious, en met internationale gospel artiesten als Bob Fitts en Brian Doersken. Leo Janssen is saxofonist bij het Metropole Orkest en treedt daarnaast regelmatig op met The African Connection van pianist Thijs Borsten en de Koos Wiltenburg Group.

Om instrumentaal het plaatje volledig te maken is het combo, bestaande uit Rob Mennen, Gesuino Derosas, Theo Collaert en Rik Houben weer van de partij.

Na de voorstelling is er natuurlijk weer de traditioneel gezellige afterparty.

In een sfeervol Cultureel Centrum de Mortel zult u een muzikale flashback kunnen meemaken. Als u bij de voorgaande edities was, weet u dat het een avond om nooit te vergeten wordt.

Wanneer: 9 november 2013
Waar: CC De Mortel Ittervoort

Kaarten zijn te koop à €15,- per stuk bij: L. Timmermans, tel. 0475-565923 (na 18.00 uur)
  Colours of Music - Kids edition

Dé jeugdeditie van Colours of Music!

Op 10 november a.s. vindt voor het eerst een jeugdeditie plaats van dit concert, Colours of Music: Kids edition. Onder leiding van Jan van Hamond zal Jeugdfanfare Concordia samen met Joep Reijnen, jongerenkoor “Swing it Out”, Jurjen Daemen, Marie-Sophie Brinkman en Petra Manders een spetterende middag vol muzikale kleuren ten gehore brengen.

Joep Reijnen uit Neer is bekend van rollen in de musicals Ciske de rat, Joseph en Kruimeltje en was in 2013 één van de finalisten in “The Voice Kids”. Joep volgt de Havo op de Sint Ursula SG in Horn.

Kinder- en Jeugdkoor “Swing it out” uit Kelpen-Oler treedt al meer dan 10 jaar op met een eigentijds en herkenbaar repertoire van vooral hedendaagse (pop)nummers.

Jurjen Daemen heeft als zeer getalenteerde melodisch slagwerker meermaals succesvol deelgenomen aan nationale solo-concoursen. Hij is maar liefst 2 keer Limburgs en 2 keer Nederlands kampioen geworden.

Marie-Sophie Brinkman speelt altsaxofoon bij Jeugdfanfare Concordia. In 2010 werd Marie-Sophie geselecteerd voor de Limburgse finale van het Kinderen voor Kinderen Songfestival. Twee keer heeft ze auditie gedaan voor The Voice Kids, waarbij ze de tv-uitzendingen net niet haalde.

Petra Manders speelt bugel bij (Jeugd)fanfare Concordia. Petra begon op haar 15e met zingen en is twee jaar geleden haar studie Docent Muziek gestart op het conservatorium van Maastricht.

Wanneer: 10 november 2013
Aanvang: 14.30 uur (einde ca. 18.00 uur)
Waar: CC De Mortel Ittervoort

Kaarten zijn te koop à € 5,- per stuk (tot 12 jaar GRATIS ENTREE).
Voorverkoop: E. Kuijpers (0475-565157), R. Peeters (06-22792158) of M. Vorselen-Parren (06-48382535)

Website Natasia: http://www.natasia.nl/

naar boven | 18-09-2013 | Ralf Peeters