Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


CoM archief


Archief: 2015
Archief: 2014
Archief: 2013
Archief: 2012
Archief: 2011
Archief: 2010
Archief: 2009
Archief: 2008
Archief: 2007
Archief: 2006
Archief: 2005
Archief: 2004
Archief: 2003Contact

secretariaat


Colours of Music 2010 geslaagd!

CoMNa wekenlang intensief repeteren was het dan zaterdag 20 november eindelijk zover: Colours of Music 2010. Met het thema “Broadway Musicals” en de artiesten Sophie Veldhuizen en Richard Meijer beloofde het een waar spektakel te worden. Natuurlijk zou ook dit jaar het Combo weer met ons samen optreden. Het publiek had er ook zin in waardoor het concert al snel uitverkocht was. De generale repetitie op zaterdagmiddag met licht- en geluidseffecten had ervoor gezorgd dat de sfeer onder de leden licht gespannen was voor het concert ’s avonds. Toen de zaal een half uur voor aanvang vol begon te lopen werd het tijd om ons voor te gaan bereiden en op het podium plaats te nemen. 
 


 

Het concert werd instrumentaal geopend met hoogtepunten uit de musical “Elisabeth”. Hierna was het toch echt tijd om het publiek te geven waarvoor ze gekomen waren. Op een creatie van Frits Kessels waren 16 beroemde stukken uit verschillende musicals gearrangeerd. Sophie Veldhuizen schitterde op het podium toen ze opkwam met het nummer “I don’t know how to love him” uit Jesus Christ Superstar. Voordat het publiek kon applaudisseren volgde een prachtig duet met Richard Meijer, “Schepen in de nacht” eveneens uit de musical Elisabeth. In rap tempo kwamen nummers voorbij uit Les Miserables, West Side Story, Miss Saigon, The Sound of Music, A Little Night Music en Tarzan. Het publiek genoot met volle teugen wat zij liet blijken door een overweldigend applaus. Het ene stuk was nog spectaculairder dan het andere.

 
 
Na een welverdiende pauze werd het publiek verrast met “Scat!”. Een deel uit Cats tales waarbij spetterende solo’s werden gespeeld op verschillende instrumenten, met als hoogtepunt de drumsolo van Rik Houben! Natuurlijk zat er ook een technisch fanfare werk in het repertoire, namelijk “Miss Saigon”. Daarna werd het weer tijd voor een stukje zang waarbij Richard Meijer ons imponeerde met zijn versie van Anthem. Ook tijdens nummers uit de musicals Annie en My Fair Lady genoot het publiek met volle teugen. Met als hoogtepunt “Supercalifragilisticexpialidasties” uit de musical Mary Poppins, waar Sophie natuurlijk een thuiswedstrijd speelde.
Na dit geweldige concert werd er niet een, maar maarliefst twee toegiften gespeeld en nog kon het publiek er geen genoeg van krijgen. Uiteindelijk was het tijd voor de after-party met Geralt van Gemert waar wij allemaal met smart op hadden zitten te wachten. Onder het genot van een groot aantal drankjes kwamen de voetjes los op de dansvloer en ging het feest tot in de kleine uurtjes door. Wederom kan Fanfare Concordia terugkijken op een geweldig mooie avond, en iedereen wacht met smart op de volgende editie: Colours of Music 2011.
 

naar boven | 26-11-2010 | Saskia Huizer

Nog enkele dagen tot Colours of Music 2010

CoM 

Afgelopen vrijdag werd in CC De Mortel voor de eerste keer gerepeteerd voor Colours of Music 2010 met de solisten Sophie Veldhuizen en Richard Meijer en tevens was het combo ook voor de eerste keer aanwezig. Dat beide solisten zin hebben in het optreden van a.s. zaterdag bleek wel uit het enthousiasme en gedrevenheid waarmee ze samen met de muzikanten van de fanfare een hele reeks nummers van het programma van a.s. oefenden.


De programmering met vele bekende musical nummers gaf al aan dat het een mooie avond beloofd te worden, maar na het horen van de vocale kwaliteit en kracht waarop we tijdens de repetitie werden getrakteerd weten we het zeker; het wordt een geweldige avond op 20 november in Ittervoort !    

naar boven | 15-11-2010 | Webmaster

Colours of Music 2010

CoM

naar boven | 04-11-2010 | Webmaster

Colours of Music 2010: Broadway Musicals

CoMFanfare Concordia neemt de vrijheid u dit jaar uit te nodigen voor de 2010 versie van Colours of Music op 20 november a.s. en wil u door middel van deze informatie brochure iets meer vertellen over onze Colours of Music concerten. Dit jaar zal het thema “Broadway Musicals” zijn.

Een klein voorproefje :

Dit jaar hoeft u niet naar Scheveningen af te reizen om Nederlands top musical talent aan het werk te zien en horen. Sterker nog, Fanfare Concordia zorgt er voor dat u tijdens de show “Broadway Musicals” een unieke tijdreis over Broadway zult maken waarbij de mooiste, meest meeslepende, dramatische en indrukwekkende nummers te horen zijn.


De hoofdrol in “onze” musical is voor Sophie Veldhuizen. Niet alleen bekend van de TV shows “Op zoek naar Evita” en “Op zoek naar Mary Poppins”, maar ook van diverse musicals in het Fortis theater. Momenteel speelt ze enkele malen per week de hoofdrol in de musical Mary Poppins.

In de live shows op de televisie maakte ze grote indruk door de veelzijdigheid van haar talent. Zoek eens op YouTube, en u zult kunnen begrijpen dat we trots zijn dat Sophie met onze fanfare in Ittervoort een avondvullend programma gaat spelen. Om u alvast op weg te helpen en te genieten:  KLIK HIERMusicals vragen ook om duetten, maar om naast Sophie Veldhuizen vocaal overeind te blijven moet je van goede huize komen. Met bas/bariton Richard Meijer, geboren en getogen Ittervoortenaar, hebben we de juiste man weten vast te leggen. Richard studeerde solozang en volgde onder andere masterclasses bij John Bröcheler. Hij is verbonden aan het Stadttheater in Aken, en speelde bij Opéra Comique Maastricht hoofdrollen in o.a. The Pirates of Penzance en The Mikado..

Zoals u inmiddels van ons gewend bent sluiten wij ook dit jaar de avond gezellig af met een “after‐party”. Vanwege het succes van het optreden van vorig jaar hebben we Geralt van Gemert ook dit jaar weer benaderd om ons tot in de kleinste uurtjes te vermaken. Bij Geralt staat de combinatie van zang en performance garant voor een meeslepende show waarin de humor zeker niet ontbreekt. Niet voor niets is hij nauw betrokken bij de LSO carnavalsconcerten.


Fanfare Concordia behoeft bij u natuurlijk geen verdere introductie, zowel in fanfare als big band bezetting heeft dit orkest de afgelopen jaren laten horen dat zij vele muziekstromingen aankan, dit jaar laten we de Broadway sound in Ittervoort klinken. Al met al dus een Broadway show die uniek is voor Ittervoort, zelfs voor heel Nederland. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen in ons theater op 20 november 2010.
Wij hopen u dit jaar dan ook (weer) te mogen ontmoeten in De Mortel ! Fanfare Concordia en Stichting Colours of MusicPraktische informatie :


Datum 
: 20 november 2010 
Aanvang : 20:00 uur
Tijdsduur : Broadway musicals tot ca. 22:15, after‐party van 23:30 – 01:00
Entreeprijs  : 12,50 euro voorverkoop, 15,00 euro aan kassa
Zitplaatsen : ca. 70 stuks voor sponsoren en mensen die slechter ter been zijn (reserveren niet mogelijk, tijdig aanwezig zijn) 
Staanplaatsen : open ruimte met statafels en barkrukken 
Voorverkoop : via leden en bij Gebr. Vries Ittervoort en Adams Muziekcentrale.  
 

naar boven | 17-09-2010 | Hans Gubbels

Programmering Colours of Music 2010 bekend!

CoMOp 20 november is het weer zo ver. Het bekende Colours of Music evenement zal in 2010 in het teken staan van musicals en we zijn trots om te kunnen melden dat we een musical ster uit het team van Joop van den Ende, uit het Fortis Theater in Scheveningen hebben kunnen contracteren.

Sophie Veldhuizen bekend van de TV programma’s “Op zoek naar Evita” en “Op zoek naar Mary Poppins” speelt momenteel wekelijks de rol van Mary Poppins als alternate in de gelijknamige musical naast Noortje Herlaar die eerste werd in de TV wedstrijd. Daarvoor speelde ze al de hoofdrol van Eliza Doolittle in My Fair Lady en de rol van Hodel in Anatevka. 

Er heeft inmiddels een gesprek plaatsgevonden tussen de dirigent, de voorzitter als vertegenwoordiger van de Colours of Music Commissie met Sophie over het repertoire dat op 20 november ten gehore zal worden gebracht. Op dit moment wordt er nog driftig overleg gevoerd maar het was al snel duidelijk dat Sophie open staat voor allerhande musicalstukken en combinaties met andere zangers en instrumentalisten. Een tipje van de sluier kunnen we al oplichten. Een groot aantal musical nummers zullen aan elkaar gesmeed worden tot een tweetal grote blokken zodat de COM 2010 als één wervelende show over de bühne zal gaan.

Naast Sophie zal een “oude” bekende van Ittervoort, maar ook van de Colours of Music op 20 november van de partij zijn. Richard Meijer zal niet alleen zelf zich aan musical nummers wagen, maar ook samen met Sophie Veldhuizen een duet zingen. We zijn blij dat Richard na zijn optreden in 2004 dit jaar terug komt ondanks zijn drukke werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar aan de kassa voor €15,00. In de voorverkoop zijn de kaarten verkrijgbaar voor €12,50 te bestellen via email: l.timmermans@planet.nl of telefonisch: 0475-565923 (na 18.00 uur).
De verkoopadressen zullen hier binnenkort ook worden vermeld.


naar boven | 14-05-2010 | De Colours of Music commissie

Colours of Music 2010

CoM

Zaterdag 20 November 2010. Zorg dat je erbij bent!

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over dit evenement.
 
 
 

naar boven | 30-03-2010 | Webmaster

Copyright (©) TimCam, 2008