CoM archief

Een Smaakmakende Cocktail?

CoM
Colours of Music 2005 was een verrassend lekkere mix
met een goede keus van ingrediënten.

Concordia speelt in beide hoedanigheden zeer sterk en
vormt daarmee de basis voor de te maken lekkernij.

Als meest vernufte ingrediënt moet Martin Grubinger genoemd worden.
Het sterkst smakende onderdeel.
mit Leib und Seele? . . . . . . en dat proef je ! Heerlijk !!

Treble vormt het gedeelte dat de cocktail volume geeft.
De vulling. Lekker fris !

Om de zaak te completeren voegen we Linda Smeets toe.
De mooie, zoete kers. Wel 'n grote kers.
De cocktail loopt bijna over, maar de smaak lijdt er niet onder.

De entourage in de hal lijkt de versiering van het glas.
Kleurrijk en stijlvol.

Dhr. Steinbush stopt een rietje erin en laat ons genieten
tot de laatste druppel !

Het glas had nog groter mogen zijn !!
Reactie van Guido Daemen (broer van) op COM 2005

naar boven | 15-06-2005 | Guido Daemen (broer van)

Colours of Music 2005, een groots spektakel!

CoMNa een maandenlange voorbereiding van de daartoe speciaal in het leven geroepen commissie presenteerde fanfare Concordia op zaterdag 28 mei de 3e editie van haar Colours Of Music.
De sfeervolle omgedoopte hal van Adams Drumworld, compleet met de modernste voorzieningen van licht en geluid, aangekleed met oldtimers en attributen uit de jaren 60, vormde het decor.
Dat COM al een naam heeft opgebouwd in de regio kan afgeleid worden uit het aantal bezoekers. De zaal was goed gevuld en het publiek ging er echt voor zitten en stelde zich open voor het meebeleven van een schitterende avond. Ze werden niet teleurgesteld. Maurice Daemen opende met enkele werken, waaronder het concourswerk Egmont. Het publiek kon dit zeer waarderen.

Treble

In een prachtig samenspel met Linda Smeets werd Climb Ev'ry Mountain neergezet. Linda Smeets die zich zeer op haar gemak voelde bij de fanfare en dat verder ook de hele avond liet blijken zowel bij de fanfare als later bij de Bigband. Een zelfde soort betrokkenheid toonde Martin Grubinger. Hij begroette de fanfare als een oude bekende. Hij kreeg de zaal aan zijn voeten. Met een indrukwekkende solo zorgde hij er voor dat de luisteraars op het puntje van hun stoel zaten. Het samenspel met de fanfare was groots. Alsof ze reeds jaren samenspeelden. Absolute top.
Ook het samenspel met Treble wist Maurice enthousiast uit te voeren en in goede banen te leiden hetgeen het publiek zeer kon waarderen.

Martin Grubinger

Een leuk intermezzo vormde ook de inbreng van het kinderkoortje dat samen met Linda Smeets en de fanfare het vocale gedeelte uit The Elephant Song voor haar rekening nam. Vol overgave zongen de zeer jeugdige zangers het lied van het jonge olifantje.

Kinderkoortje samen met Linda Smeets VIP-Room

Na de pauze een heel andere fanfare. Prachtig uitgedost in tijdseigen kleding bracht de Bigband onder leiding van Guus Dohmen de toehoorders in verrukking. Was dit onze fanfare?
Ze speelden de sterren van de hemel. Prachtige solo 's van Guus en Maurice dwongen een klaterend applaus af. Mooie uitvoeringen van veel bekende nummers samen met Linda Smeets gingen er als koek in. Dat Treble en vader en zoon Grubinger daar nog een schepje bovenop deden mag niemand meer verwonderen. Een avond van grote kwaliteit.

Guus Dohmen Maurice Daemen

Een trotse voorzitter reikte dan ook aan het einde van de avond met veel plezier bloemen uit.
Hulde aan de organisatie, hulde aan de fanfare en aan alle artiesten.
Dank aan alle sponsoren en alle vrijwilligers voor hun bijdrage en inzet.
Dat er na afloop nog een lekker glaasje gedronken werd kon de feestvreugde alleen maar vergroten.

Big Band Concordia in prachtige kleding Treble en Linda Smeets zongen samen Hey Jude

Een onvergetelijke avond en een schitterende bijdrage aan het jubileumjaar.

Linda Smeets en fanfare Concordia

naar boven | 10-06-2005 | Huub Corstjens